LOTUS-LINE
Laarhofstraat 80 bus 1 - 2627 BE-SCHELLE
Info@lotus-line.be
+32 (0)486 66 79 39
BE0898 444 583

Artikel 1: Bestellen en Verzenden
Lotus-Line levert binnen de 48 uur in Benelux. De kosten van verzending zijn ten laste van de klant indien het bestellingsbedrag lager is dan € 60,00 voor België en € 100,00 voor Nederland.
Lotus-Line is niet aansprakelijk bij vertraging van de bezorger (post of koerierdienst). Als het product echter niet binnen de 30 dagen bij de klant arriveert, dan heeft de klant het recht de bestelling te annuleren.

Artikel 2: Betalingen
De prijzen die getoond worden op de webshop zijn altijd inclusief BTW.
De volgende betaalmogelijkheden worden aangeboden: Bancontact, Belfius, KBC, Ideal, Paypal, Visa, Vooraf overmaken, Sofort Banking.
Voor bestellingen lager dan € 60,00 binnen België wordt € 5,95 aangerekend voor verzending en verwerking.
Voor bestellingen lager dan € 100,00 binnen Nederland wordt € 8,50 aangerekend voor verzending en verwerking.

Artikel 3: Garantie
De geleverde producten moeten bij de klant aankomen in goede staat. Als dit niet het geval is, heeft de klant recht op vervanging of terugbetaling.
Problemen die zich voordoen met de producten moeten wel gemeld worden binnen de 2 dagen, anders vervalt dit garantierecht.

Artikel 4: Privacy
Alle klantgegevens die verzameld worden, zijn uitsluitend voor gebruik van Lotui-Lin een worden niet doorgegeven of doorverkocht aan derde partijen.
Enkel klanten die eerder een bestelling hebben geplaatst of die zich hebben ingeschreven op de nieuwsbrief, zullen op regelmatige basis een e-mail ontvangen met informatie over promoties, nieuwigheden en wedstrijden.

Artikel 5: Herroepingsrecht
Een klant die iets koopt bij www.lotus-line.be heeft het recht om zich tot 14 dagen na de levering te bedenken, zonder daarvoor een reden op te geven. Het volstaat dat hij/zij je dit binnen die termijn schriftelijk (of via mail) laat weten. Alle producten moeten ongebruikt en in de originele ongeopende verpakking worden teruggestuurd.
Na notificatie en na ontvangst van de producten zal de klant het geld van de bestelling integraal terug krijgen.

Artikel 6: Retouren
Ongebruikte en ongeopende producten kunnen in de originele verpakking worden teruggestuurd bij vergissing of ontevredenheid.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Promotie van de week

Doe de make-up test

© 2017 - 2019 Lotus-Line | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel